Tris

Tris

Najlepszy sposób na przetestowanie jak największej części makaronowego kunsztu restauracji Pasta i basta za jednym zamachem.

Na jednym talerzu podajemy zatem aż trzy rodzaje pasta fresca, każdy z innym sosem, a każdy sos w innym kolorze:

  • długie wstążki tagliatelle z gałką muszkatołową i kremem z trufli oraz gotowaną szynką
  • szerokie wstążki pappardelle z mięsnym sosem bolońskim
  • włoskie pierożki ravioli z serem ricotta i szpinakiem
Tris di Pasta Fresca jest niezmiennie najpopularniejszym daniem wśród Gości restauracji włoskiej Pasta i basta na warszawskim Mokotowie.
 

Szczęśliwe godziny w Paście

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...
Co słychać w Paście?

Świętuj z nami 16. urodziny Pasty i wygraj kolację za 250 złotych, albo jedną z 16 past za 16 groszy

Świętujemy 16 urodziny Pasty!

Po raz pierwszy Goście przyszli zjeść domowe włoskie makarony w restauracji Pasta i basta 22. września 2007 roku. W tym roku obchodzimy zatem 16. urodziny!

Happy Pasta Hours, czyli szczęśliwe godziny w Paście

Happy Pasta Hours w restauracji Pasta i Basta

Kiedy trwają Happy Pasta Hours w restauracji Pasta i Basta, domowe wino kosztuje tylko 6 złotych za kieliszek, a to dopiero początek szczęśliwych zniżek.