Tagliatelle z czarnymi truflami

Podany na delikatnej śmietance krem z czarnych trufli z czosnkiem, suszonymi pomidorami, natką pietruszki i cieniutkimi płatkami parmezanu - typowy sos z Umbrii. Podajemy z ręcznie robionymi wstążkami tagliatelle.

Pasta, czyli nasze włoskie makarony

  • Specjalność zakładu
  • Z mięsem
  • Wege & owoce morza

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Co słychać w Paście?

Szanowni Państwo, drodzy Goście restauracji Pasta i basta.

Każdy z nas boi się teraz o zdrowie i bezpieczeństwo swoje i swoich bliskich. My także się bardzo boimy. O naszych Gości, o naszych pracowników, o przyszłość nas wszystkich…

Grzegorz jest od wielu lat kucharzem w restauracji Pasta i basta na Mokotowie. A w wolnych chwilach uwielbia wędzić mięsiwa w swojej wędzarni, którą urządził w podwarszawskiej wiosce.

Dowozimy nasze dania z restauracji Pasta i Basta do Waszych mieszkań i biur na Mokotowie.

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...