Joanna Rybickapani ober

Założycielka restauracji i jej "minister" spraw wewnętrznych. Nadzoruje pracę kuchni restauracji i jej wprawnemu oku nie umknie żadna niedoskonałość w przestrzeganiu zasad i receptur oraz najwyższej jakości dań i sterylnej czystości.

Obsesyjna na punkcie perfekcyjnej obsługi Gości restauracji, ciężko przeżywa każdą najdrobniejszą nawet uwagę z ich strony.
Z wykształcenia i z pasji - fotografka. Jest autorką wszystkich zdjęć, jakich gdziekolwiek restauracja Pasta używa.

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Co słychać w Paście?

Pożegnaliśmy już jagody i kurki, a teraz w naszym sezonowym menu przedstawiamy leśne grzyby i dynię. Zapraszamy na dania przygotowane z najlepszych i najsmaczniejszych symboli tej pory roku.

Raz w tygodniu (zwykle w czwartek) przywozimy do Pasty świeżutkie cozze (czarne małże), ośmiornice, kalmary... I podajemy dania z owoców morza, a szczególnie Mare czyli makaron linguine, zapiekany (al cartoccio) w pergaminie z całym bogactwem mórz i oceanów. Mniam...

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...