Wino w restauracji Pasta i basta na Mokotowie

wina DOMOWE

{kieliszek 120 ml -  9}
{karafka 250 ml - 18}
{karafka {500 ml - 34}
{karafka 1 l - 59}

wina CZERWONE

12 e Mezzo Primitivo (Apulia)

Aria Siciliana Nero d'Avola (Sycylia)

Ntisu Rosso Sicilia IGT (Sycylia)

Blason del Turra Tempranillo (Hiszpania)

Passione Primitivo del Salento (Apulia)

Brunello di Montalcino Riserva DOCG 2006 (Toskania)

Montefalco Sagrantino DOCG 2005 (Umbria)

Barolo DOCG Sarmassa 2006 (Piemont)

Brunello di Montalcino DOCG (Toskania)

Rosso di Montalcino DOCG (Toskania)

Il Cardinale Primitivo di Manduria (Apulia)

Ghiaccio Forte DOCG Morellino di Scansano (Toskania)

Tatu Primitivo del Tarantino (Apulia)

wina BIAŁE

12 e Mezzo Malvasia (Apulia)

Aldegheri le Rune Custoza (Wenecja)

Gewurztraminer (Trydent)

Adarmando dell' Umbria (Umbria)

Bocca di Rosa (Umbria), różowe

Glera Prosecco (Wenecja Euganejska) musujące

100 Hugel Riesling (Niemcy)

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Zobacz aktualne wydarzenia i promocje

Przez cały grudzień rozdajemy tajemnicze koperty, w których ukryliśmy noworoczne prezenty. Jednak, aby się przekonać co kryje Twoja koperta, musisz z nią przyjść do Pasty dopiero w przyszłym roku. Zapraszamy do zabawy!

Kiedy z bazarów znikają dynie pora sięgnąć po kolejny symbol kulinarnej jesieni - czerwonego buraka. Restauracja włoska Pasta i Basta prezentuje menu sezonowe na późną jesień i zimę.

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Odbierz prezent urodzinowy: 19 złotych na pastę!

Klub urodzinowy restauracji włoskiej Pasta i pasta

Wejdź do Klubu urodzinowego restauracji Pasta i basta i odbierz prezent na swoje urodziny: 19 złotych na dowolną pastę oraz kieliszek domowego wina. Twoje zdrowie!

> Zapisz się

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...