Klasyczne wydanie sycylijskiego Nero d'Avola. Głęboka purpurowa barwa, sporo garbników i dojrzałych czerwonych owoców. Wyczuwalne kwiaty i przyprawy. Dobre do past na bazie bakłażana i dań mięsnych.
Klasyczne wydanie sycylijskiego Nero d'Avola. Głęboka purpurowa barwa, sporo garbników i dojrzałych czerwonych owoców. Wyczuwalne kwiaty i przyprawy. Dobre do past na bazie bakłażana i dań mięsnych.
Wszystkim naszym obecnym i przyszłym Gościom życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH.
Kiedy nieuchronnie nadchodzi prawdziwa jesień, a potem prawdziwa zima, pora na gorące-rozgrzewające napoje, które podajemy w Paście aż do wiosny...
Gorąco zachęcamy do składania zamówień online i samodzielnego odbierania ich w restauracji przy ul. Odolańskiej 5. Takie zamówienia są aż o 20% tańsze!